Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Päätoimittajaksi Lempäälän-Vesilahden Sanomiin

Vastaat koko lehden johtamisesta ja journalistisesta kehittämisestä monikanavaisessa mediassa.

Johdat toimituksen päivittäistä tekemistä myös itse sisällön tuotantoon osallistuen. Pidät säännöllisesti yhteyttä alueen tärkeisiin toimijoihin ja sidosryhmiin. Olet esihenkilönä koko Lempäälän-Vesilahden Sanomien työyhteisölle. Tehtävät sisältävät myös Pirmedioiden yhteisten käytäntöjen läpivientiä lehdessä. Päätoimittajan työhön kuuluu myös aktiivinen osallistuminen konsernin johtoryhmään. Raportoit tehtävässä Pirmedioiden toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta vahvaa journalistista osaamista ja näkemystä monikanavaisen median kehittämisestä. Tärkeää on kykysi toimia erilaisten ihmisten parissa, ja kokemus esimies- ja tiimityöskentelystä on suuri etu tehtävässä onnistumiselle. Odotamme, että sinulla on vahva polte paikallisen median tekemiseen yhdessä osaavan henkilöstön kanssa. Ymmärrät myös myynnin ja asiakaspalvelun merkityksen kokonaisuudessa, ja toimit joustavasti sekä dynaamisesti vastuidesi osalta. Muuttuvassa toimintaympäristössä ja kehittyvässä organisaatiossamme odotamme, että muutostilanteet ovat sinulle arkipäivää.

Tarjoamme sinulle erinomaisen, itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Kanssamme pääset toimimaan ja kehittymään monien mahdollisuuksien parissa yhdessä osaavien kollegoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 27.5.2022 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumero FI-16978.

Lempäälän-Vesilahden Sanomat on paikallinen uutismedia, joka ilmestyy paperisena kerran viikossa ja jonka uutisvirta on digitaalisena tarjolla päivittäin. Mediaa tehdään päätoimittajan, kahden toimittajan sekä asiakkuuspäällikön ja graafisen tuottajan voimin.

Pirmediat Oy on pirkanmaalainen monikanavainen mediatalo, johon kuuluvat paikallislehdet Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Oriveden Sanomat, Pirkkalainen, Sydän-Hämeen Lehti ja Ylöjärven Uutiset sekä radiokanavat SUN Radio ja Tampereen Kiakkoradio. Pirmedioiden paikallislehdet ja paikallisradiot tavoittavat viikoittain jopa 200 000 pirkanmaalaista eri kanavissa.


Avoimet hakemukset

Pirmedioiden paikallislehdet ja paikallisradiot työllistävät myynnin, sisältöjen ja toimittamisen, radiojuontamisen, graafisen alan sekä hallinnon ammattilaisia. Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@pirmediat.fi.